Γλώσσα
image of greek flag
  • Νέα
  • /
  • WMF Worldwide Event Greece 2021

WMF Worldwide Event Greece 2021

WMF Worldwide Event Greece 2021 @BEYOND

Κορυφαίες προσωπικότητες από την επιχειρηματική και την ακαδημαϊκή κοινότητα στο WMF Worldwide Event Greece στις 16 Οκτωβρίου στην Έκθεση Beyond στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 

Κορυφαίες προσωπικότητες από την επιχειρηματική και την ακαδημαϊκή κοινότητα και 15 σημαντικές start-up επιχειρήσεις, που θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν επενδυτικά κεφάλαια, συνθέτουν το WMF Worldwide Event Greece, το οποίο διοργανώνεται στις 16 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Διεθνούς Γεγονότος Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond – Thessaloniki Innovation Capital (14-16/10/2021) στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το WMF (Web Marketing Festival) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς θεσμούς digital και social innovation και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το WMF στην Θεσσαλονίκη (WMF Worldwide Event Greece) θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΕΒΕΘ και την ΔΕΘ-Helexpo.

Μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση περιλαμβάνονται οι κ.κ.:

  • o καθηγητής Dario Lo Bosco, Mediterranean University of Reggio Calabria (Italy), Civil Engineering – Transport & Infrastructures και Πρόεδρος ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ
  • ο καθηγητής Antonio Tufano, University PEGASO – Rome (Italy), ITC Management – Telecommunication Engineering
  • ο κ. Αργύρης Σπυρίδης, CEO Anthology Ventures, Co-Founder Innovation Farm
  • ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ και
  • ο κ. Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics και συγγραφέας του βιβλίου “Άνθρωπος 4.0”.

Από τις 15 νεοφυείς επιχειρήσεις που θα διαγωνιστούν στο WMF Worldwide Event Greece, οι τρεις πρώτες θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο του WMF! Festival στο Rimini της Ιταλίας τον Ιούνιο του 2022, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε διεθνή διαγωνισμό και κοινό επιχειρηματικών παραγόντων, εκπροσώπων επενδυτικών εταιρειών και business angels.

WMF WORLDWIDE EVENT GREECE 2021 – PROGRAMME

Οι ελληνικές startup που θα συμμετάσχουν στον “Διαγωνισμό Startup” στις 16/10 είναι οι εξής : AidPlex P.C. ScolioSense, Clio Muse Tours, Metabio, deeptraffic, TheList app, ComeTogether, φ-water, UPIRIA, OVIVIEW, Emergency Response Profile, Hobsido, SMARTH-PROP, Oliveex, ACTIVE NEST, ClicktoTherapy.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των 15 start-up επιχειρήσεων θα είναι παρόντες στο περίπτερο του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τις 14-16 Οκτωβρίου στην Beyond, προκειμένου να προσελκύσουν επενδυτές και από την εγχώρια αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://greece.webmarketingfestival.com/startup-competition/ & [email protected] Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310947744, κ. Marco Della Puppa).

Registration for the online event: https://greece.webmarketingfestival.com/register/

Οι Χορηγοί του WMF Worldwide Event Greece είναι οι: 

image of arrow up

© ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2024