Γλώσσα
image of greek flag
italchamber

MONEY SHOW 2019

Το επιχειρηματικό οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show, ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός της πόλης μας, θα λάβει χώρα φέτος, για 30η φορά στις 12, 13 & 14 Απριλίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Το Επιμελητήριο μας, για ακόμα μία χρονιά είναι ο βασικός συνδιοργανωτής του, συνδράμοντας στην αναμόρφωση και την ανάπτυξη του καταξιωμένου αυτού θεσμού.

Οι οργανωτικές καινοτομίες και οι συμμετοχές που δρομολογούνται θα εμπλουτίσουν τα επιχειρηματικά δρώμενα δίνοντας την ευκαιρία στους φορείς και στον επιχειρηματικό κόσμο να γνωρίσουν νέες τάσεις και καινοτομίες.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.

Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι: Τεχνολογίες, Γεωργία και Αγροδιατροφική, Ενέργεια και Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως Μητροπολιτική Περιοχή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πληροφορίες:

Tel. +30.2310947744

[email protected]

UPDATE 28/03

Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας θα πραγματοποιηθεί για 30η φορά από την Παρασκευή 12 μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης το επιχειρηματικό οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show που διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο και την Excess Advertising.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.

Σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τριήμερο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να εξέλθει από τη μακρά περίοδο κρίσης όπως επίσης θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας. Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι: Τεχνολογίες, Γεωργία και Αγροδιατροφική, Ενέργεια και Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός  & Πολιτισμός, Χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως Μητροπολιτική Περιοχή.

Υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες στην φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσουν τους 10.000.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή από σημαντικούς φορείς & Οργανισμούς όπως: Υπουργείο Εξωτερικών, Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με πέντε εκδηλώσεις σε διαφορετικούς τομείς, Δήμος Θεσσαλονίκης, Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Τεχνικό Επιμελητήριο, Διμερή Επιμελητήρια, Προξενικό Σώμα, Σύνδεσμος Εξαγωγέων, Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΚΕΠΑ, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αλεξάνδρειο ΤΕΙ, New York Colllege καθώς και από μεγάλες εταιρείες όπως: Eurobank ΑΕ, Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας ΑΕ (ΕΔΑΘΕΣΣ ΑΕ), ZeniΘ, Cisco Ελλάς AE, Euler Hermes Hellas AE, OΤΕ, ALD Automotive Hellas AE, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, Energy Forum Θεσσαλονίκης, Alfanet AE, Powerz.

image of arrow up

© ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2024