Γλώσσα
image of greek flag
italchamber

Forum MONEY SHOW 2024 (09-11/02/2024)

Το επιχειρηματικό και οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show, το σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, θα λάβει χώρα για 32η φορά, στις 09, 10 & 11 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης. Το Επιμελητήριό μας ως διοργανωτής του συνδράμει στην αναμόρφωση και ανάπτυξη του καταξιωμένου αυτού θεσμού.

Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι: Τεχνολογίες – Καινοτομίες – Startups, Γεωργία και Αγροδιατροφή, Μακεδονική Κουζίνα, Ενέργεια, Ανακύκλωση – Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός, Κυκλική Οικονομία ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγειούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία, επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.

Με μεγάλο ενδιαφέρον από την αγορά, την αυτοδιοίκηση και την επιχειρηματική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης το 32ο MONEY SHOW.

Η καινοτομία, η βιώσιμη ανάπτυξη, τα μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη, οι επιπτώσεις από την κατασκευή του Μετρό και της Fly Over, οι μεταφορές, ο τουρισμός, η πρωτογενής παραγωγή κα, αποτελούν το επίκεντρο του MONEY SHOW.

Θεσμικοί φορείς της οικονομίας, Υπουργοί, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες, Επιμελητήρια και επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πολύπλευρο τριήμερο γεγονός.

131 εκδηλώσεις διοργανώνονται παράλληλα στις αίθουσες του MONEY SHOW, ενώ οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και στα περίπτερα των εκθετών της διοργάνωσης. Υπολογίζεται δε ότι οι επισκέπτες στη διοργάνωση θα ξεπεράσουν τους 10.000.

Το MONEY SHOW διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η PROBINEX είναι ο χορηγός τίτλου του Money Show 2024 ενώ Χρυσός Χορηγός είναι η EUROBANK.

Το MONEY SHOW 2024 στηρίζουν ακόμη χορηγικά οι εταιρίες και οι φορείς: Cisco, Elpedison, Zenith, MovyOn, Vimar, Hellenic Train, ΟΛΘ, ΔΕΔΑ, ΔΕΠΑ Υποδομών, Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες, Ξανθάκης ΑΤΕ, East-West Greece, BHCCI, Mad Properties, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Επιμελητήριο Τρικάλων, Margaropoulos & Associates, Link Consulting, PlanO2 Consulting, Fil-Eco και Focus Greece.

Συνδιοργανωτές

Αιγίδες

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μέχρι τελευταία στιγμή


MAIN SPONSOR

GOLD SPONSOR


INVITATION:

image of arrow up

© ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2024