Γλώσσα
image of greek flag
italchamber

LEVANTE PROF: έκθεση αφιερωμένη στον οινογαστρονομικό τομέα

Η LEVANTE PROF ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την VI Biennale Levante Prof, την πιο σημαντική έκθεση αφιερωμένη στον οινογαστρονομικό τομέα από τις 10 έως 13 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Fiera del Levante στο Μπάρι.

Η εμπορική έκθεση λαμβάνει μία ευρύτερη διάσταση στη διεθνή σκηνή μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με το Ιταλικό Επιμελητήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιταλικό Επιμελητήριο στην Τουρκία, το Διμερές  Ιταλο-Αλβανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, τα οποία θα συμβάλουν στην αύξηση του αριθμού των αγοραστών και επιχειρηματιών που θα επισκεφθούν την έκθεση Levante Prof προερχόμενοι από τις κυριότερες αγορές του εξωτερικού.

Περίπου πενήντα μέρες από την κοπή της κορδέλας, ο αριθμός των εκθετών και των ενώσεων αυξάνεται με ταχύστους ρυθμούς μαζί με το συνεχώς αυξανόμενο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Πάνω από 200 σταντ με περισσότερες από 350 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων και εκπροσωπούμενων, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και θα υπαγορεύσουν τις νέες τάσεις και καινοτομίες στην αγορά.

Μεταξύ των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, το Splash Festival αφιερωμένο στον κόσμο των ποτών και της φιλοξενίας καθώς και workshop σχετικά με τη δυσανεξία στη λακτόζη.

Σχεδιάζονται πολλές πρωτοβουλίες. Μεταξύ αυτών: η τέταρτη έκδοση του Splash Festival, η πρώτη εκδήλωση της Απουλίας αφιερωμένη στο ποτό και την φιλοξενία, ιδέα που γεννήθηκε από την Barproject Academy και διοργανώνεται από την «Splash – Beverage e Hospitality”. Η εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια όλων των ημερών της έκθεσης – από τις 10 εώς τις 13 Μαρτίου – θα είναι ένα πραγματικό «χωριό στην έκθεση», αποτελούμενη από εκθέσεις, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις, βιωματικές δραστηριότητες, και ένα διαγωνισμό καφέ-mixology στον οποίον οι καλύτεροι μπάρμαν  ανταγωνίζονται για την δημιουργία κοκτέιλ (για περισσότερες πληροφορίες: www.splashfestival.it). Επίσης η πρώτη έκδοση του Divina Colomba, διαγωνισμού για το παραδοσιακό γλυκό του Πάσχα που διοργανώνεται από τον Massimiliano Dell’Aera, ιδρυτή της Goloasi.it – ​​ιστοσελίδα αφιερωμένη στην ζαχαροπλαστική και το παγωτό. Και όχι μόνο. Ο κατασκευαστής παγωτού Roberto Troiani θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες με το πιο διάσημο παγωτό του «Antica Roma» – το οποίο παρασκευάζεται από κρέμα κανέλας, αμύγδαλα, μέλι και κρασί Frascati.

Επίσης τα σεμινάρια που θα εμπλουτίσουν τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης είναι πολυάριθμα και ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, η Ιταλική Ένωση Latto-Intolleranti Onlus (AILI), θα παρουσιάσει την δυσανεξία στη λακτόζη σε 360 °, από την συμπτωματολογία στη διάγνωση, πηγαίνοντας για την θεραπεία.

Για όσους επιθυμούν, μετά από κράτηση, θα είναι δυνατή η διεξαγωγή γενετικού ελέγχου για δυσανεξία στη λακτόζη. Το test αποτελείται από δειγματοληψία σάλιου μέσω ενός στοματικού επιχρίσματος, είναι γρήγορo, εύκολo και μη επεμβατικό. Λόγω των χαρακτηριστικών του είναι επίσης κατάλληλο για παιδιά. Για να κλείσετε τις εξετάσεις μπορείτε να αποστείλετε email στο [email protected] και επισύναψη στο [email protected], γράφοντας στο θέμα Aili – Levante Prof: test και αναφέρoντας το όνομα, επίθετο και την ηλικία σας ( κόστος test στην έκθεση 10,00 ευρώ).

Διοργανώνεται από την DMP Srl (www.dmpsrl.eu), η Levante Prof ειδικεύεται στην αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, πίτσα, ζυμαρικά, παγωτό, μπύρα, κρασί, μπαρ, εστίαση, συσκευασία και Hotellerie.

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ .: + 39.06 / 6634333

email: [email protected] – https://bit.ly/2HqCueL

 Facebook: @LevanteProf

Twitter: Levante_Prof

Instagram: levante_prof

Giusy Loglisci

Ufficio Stampa Levante PROF

@: [email protected]

M+39.334.2588877

image of arrow up

© ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2024