Γλώσσα
image of greek flag
italchamber

Expert Digital Marketing Sessions για Startups

Το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εταίρος του έργου ABOVE συγχρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ανακοινώνει την τελική φάση του έργου ABOVE.

Παρουσιάζουμε μια συναρπαστική ευκαιρία για επιχειρηματίες, υποψήφιους επιχειρηματίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού ευρύτερα. Πρόκειται για τη δράση:

EstablishmentofStartups” της δράσης D 5.2.4

Στο πνεύμα της προώθησης της επιχειρηματικότητας και της προώθησης της οικονομικής ανάπτυξης, σε συνεργασία με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες υποστηρίζουμε και καθοδηγούμε επιχειρηματίες, και νεοφυείς επιχειρήσεις μέσα από εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες, επικεντρωμένοι σε έναν από τους πιο κρίσιμους τομείς για κάθε επιχείρηση στην ψηφιακή εποχή το

Ψηφιακό Μάρκετινγκ | Digital Marketing.

Κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση ή εν δυνάμει επιχειρηματίας θα λάβουν συμβουλευτική στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από μία δίωρη (2) συνεδρία. Οι βασικές θεματικές που θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια των συνεδριών περιλαμβάνουν ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα παρακάτω αντικείμενα, τα οποία θα διαμορφώνονται και θα εξειδικεύονται ανάλογα με τις ανάγκες και την επικοινωνιακή στόχευση κάθε συμμετέχουσας επιχείρησης ή εν δυνάμει επιχειρηματία:

  • Στρατηγικός Σχεδιασμός & Εφαρμογή
  • Εξερεύνηση εργαλείων και τεχνικών μάρκετινγκ
  • Digital Marketing Analytics
  • Τάσεις & Καινοτομίες

Ο χρόνος διεξαγωγής των συνεδριών είναι από 31 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου 2023 – απογευματινές ώρες (μεταξύ 17.00-19.00 ή 19.00-21.00) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας για την ενίσχυση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να βάλετε την επιχείρησή σας σε μία πορεία προς την ψηφιακή επιτυχία.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHozycecUqNKTjoZgTCEJrdW3nbKQRfpt0MNTMDV_rFTs2FQ/viewform

Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα επιλεγούν οι δέκα (10) πρώτοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Κατά περίπτωση και εφόσον κριθεί σκόπιμο, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης των συνεδριών και δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη.
  2. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής στη δράση.
image of arrow up

© ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2024