Γλώσσα
image of greek flag
  • Νέα
  • /
  • Επιχειρηματική αποστολή FORUM AGENTI 2018

Επιχειρηματική αποστολή FORUM AGENTI 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΄΄ΕΚΘΕΣΗ΄΄ FORUM AGENTI

 Συναντήσεις b to b Ελληνικών Παραγωγικών Εταιρειών με agents του κλάδου τους

22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΙΛΑΝΟ

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας διοργανώνει  επιχειρηματική αποστολή  και συμμετέχει  από τις 22  έως και τις 23 Νοεμβρίου 2018 στην μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους   Forum  Agenti – La Fiera degli Agenti di Commercio στο Μιλάνο της Ιταλίας , με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά και  την εύρεση συνεργασίας.

H FORUM AGENTI, είναι η μοναδική ΄΄έκθεση΄΄στο κλάδο της  που γίνεται στην Ευρώπη, στην οποία παίρνουν μέρος εκατοντάδες agents  από όλους τους εμπορικούς τομείς.

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents  προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Τις επιχειρηματικές αποστολές  συνοδεύουν πάντα στελέχη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

www.forumagenti.it/en

http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano

Οι  εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν  στην εμπορική αποστολή πρέπει να  εκδηλώσουν το ταχύτερο δυνατό το ενδιαφέρον τους για να προετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρηματικές συναντήσεις τους με τους ενδιαφερόμενους κατά εμπορική κατηγορία agents.

δήλωση συμμετοχής – FORUM AGENTI 2018

Δείτε το συνημμένο για περισσότερες πληροφορίες , τη δήλωση και το κόστος συμμετοχής .

image of arrow up

© ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2024