Σεμινάριο: North Tree Education & Consulting

28/05/2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-SEMINARIO

το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι εγκαινιάζει μια νέα δράση ενημέρωσης των επιχειρήσεων-μελών του, σε συνεργασία με την εταιρία ΝΟRTHTREEEducation & ConsultingLtd.

Η εκδήλωση- συζήτηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 28.5.2014, και ώρα 17.00, στην αίθουσα του 2ου ορόφου στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου και θα έχει ως θέμα :

 « Η σημασία του Εξαγωγικού Σχεδιασμούστην ανάπτυξη μιας επιχείρησης.  Εφαρμογή στην διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων και των εξαγωγών»

Με την συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε επιχειρηματίες με κοινά ενδιαφέροντα, να ενημερωθείτε και να δικτυωθείτε, διευρύνοντας τους ορίζοντες της επιχείρησης σας .

Η συμμετοχή στην πρώτη  εκδήλωση θα είναι δωρεάν.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στην εκδήλωση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο και να το αποστείλετε μέσω φαξ στο 2310.951542 ή μέσω e-mail στο info@italchamber.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κα. Μπέττυ Μακρή (τηλ. 2310.947744, 2310.947844).

Η  ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό  να παρέχει υποστήριξη σε ιδιωτικούς,δημοσίους και ευρωπαϊκούς φορείς αλλά και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ώστε να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους. Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνονται υπηρεσίες συμβουλευτικής για την οργάνωση και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων, υποστήριξη και καθοδήγηση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας, σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και κατάρτιση marketingplans, υπηρεσίες αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού, προσωπικής ενίσχυσης – ενδυνάμωσης – ανατοποθέτησης (coaching, mentoring, outplacement), εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, υπηρεσίες υποστήριξης δράσεων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών / προγραμμάτων.