Νέα από τα Μέλη

Νέα από την παγκόσμια ένωση του εμπορίκου επιμελητηρίου μας.

Υπο κατασκευή.

TERRA VINO: Ανακοίνωση δράσης εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών
Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προσκαλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και την οινοπαραγωγή να συμμετάσχουν στη δράση παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Terra-Vino. Στόχος της δράσης είναι η προώθηση επιχειρηματικών στρατηγικών βιώσιμης ανάπτυξης του οινοτουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή και η επιλογή υποψηφίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών με υψηλή επιχειρηματική ωριμότητα προκειμένου να είναι σε θέση να υιοθετήσουν το Σήμα Ποιότητας Οινοτουρισμού που θα αναπτυχθεί. Υποβολή αιτήσεων από 8 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2021 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Webinar: Ambiente, Energia, Smart Cities: il Paese Grecia si evolve e si ammodernizza
WEBINAR: Ambiente, Energia, Smart Cities: il Paese Grecia si evolve e si ammodernizza, 09/12/2020, ore 12:00 (ora Italiana)
WEBINAR: Il settore agricolo ed agroalimentare in Grecia: teconologie, macchinari, trasformazione delle materie prime
WEBINAR: Il settore agricolo ed agroalimentare in Grecia: teconologie, macchinari, trasformazione delle materie prime
ECOMONDO 2020 – Επιχειρηματική αποστολή
Στο πλαίσιο των εν λόγω εκθέσεων το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο του Ρίμινι (I.E.G. SpA) διοργανώνει όπως κάθε χρόνο μια επιχειρηματική αποστολή στo Ρίμινι (Ιταλία) με προγραμματισμένη αναχώρηση την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ για τις εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας και αντίστοιχα από το ‘Ελ. Βενιζέλος’ για τις εταιρείες της Νότιας Ελλάδας και επιστροφή το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020.