Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ 2012

8-16/09/2012

08-16/09/2012

Δυεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ 2012

Από τις 8 έως τις16 Σεπτέμβρίου και για 77η χρονιά , διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη η 77η Διεθνής Έκθεση, Δ.Ε.Θ. Μια έκθεση πολυθεματική που αποτελεί πόλο έλξης για τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες που εισάγουν προϊόντα από την Ιταλία.

Προκλήσεις και δυνατότητες γεννά η κρίση στην ελληνική οικονομία και σημείο αποτύπωσης αυτών είναι η διοργάνωση της 77ης ΔΕΘ, 8-16 Σεπτεμβρίου 2012, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η επιχειρηματική ανάπτυξη στην περιφέρεια και η εξωστρέφεια υγιών και δυναμικών ελληνικών επιχειρήσεων θα αποτελέσουν πόλους έλξης στη φετινή διοργάνωση, αναδεικνύοντας το θεσμό της ΔΕΘ ως το κορυφαίο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

“Πρωταγωνιστικό” ρόλο στην 77η ΔΕΘ θα έχουν τα Επιμελητήρια της χώρας, τα οποία στην προσπάθεια αύξησης της ανταγωνιστικότητάς τους σε εθνικό & διεθνές επίπεδο, θα παρουσιάσουν ευκαιρίες ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και καινοτόμων δράσεων, οι οποίες θα αναδειχθούν μέσα από την ενεργή και δυναμική συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών τους.

Οι Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, η Θέρμανση, η Ψύξη, τα Δομικά Υλικά, ο Εξοπλισμός του Σπιτιού και του Επαγγελματικού Χώρου, οι Νέες Καλλιέργειες και τα Παραγωγικά Ζώα, αλλά και η Αυτοκίνηση και τα Σπορ, θα προβληθούν στην ολότητά τους μέσα από τα ειδικά αφιερώματα για την ενημέρωση των εμπορικών, αλλά και των απλών επισκεπτών.

Δεδομένης της επιτυχίας της ιταλικής συμμετοχής κάθε χρόνο, καλούνται και φέτος οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην 77η Δ.Ε.Θ. 2012, να αποστείλουν το εως τις 20 Αυγούστου 2012 την αίτησή τους στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμεήτήριο Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο.

 Έντυπο ΠΕριγραφη συμμετοχη